G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Aerobics

Wist u dat gymvereniging T.H.O.R.-Zwaluwen meer aan te bieden heeft dan alleen ‘gym’? Wat dacht u bijvoorbeeld van aerobics? Op woensdagavond wordt deze sport aangeboden. Aerobics is een leuke en goede manier om iets te doen aan je conditie. En dat bewegen belangrijk en gezond is in deze tijd van stilzitten, hoeven we niemand meer te vertellen.

Een les duurt één uur en wordt begonnen met een lekkere warming-up om de spieren op te warmen en om je lichaam voor te bereiden op een iets zwaardere inspanning. Daarna volgt het aerobicsgedeelte. Variërend van low impact tot high impact. Ook worden er afwisselend Thai Bo- en steplessen gegeven. Na het aerobicgedeelte wordt de aandacht gevestigd op bepaalde spiergroepen. Deze worden gericht getraind.

Wist u trouwens dat de rugspieren, de buikspieren en de bilspieren zorgen voor een goede houding? Des te belangrijker is het om deze spiergroepen regelmatig te trainen. De les wordt afgesloten met een heerlijke, ontspannende cooling down, waarna u met een goed gevoel de zaal zult verlaten.

Er zijn vele instanties die aerobics geven, dus waarom zou u ervoor kiezen om juist bij de vereniging de lessen te gaan volgen? Hieronder zijn een paar voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • -Het is goedkoop.
  • -Het is gemoedelijk; De sfeer is erg gezellig en relaxed, dus de stap om te beginnen is erg klein. Je wordt snel opgenomen in de groep en ook hier heerst de echte verenigingssfeer.
  • -Geen verplichting om te komen; Wij werken niet met een kaart die maar een bepaalde tijd geldig is, maar met een vast bedrag per maand of kwartaal.
  • -Veel sociale contacten; Je komt snel in contact met andere mensen en het sporten is meer een gezellig avondje, waarbij je ook nog eens je conditie werkt!

 

 

Aerobic – BBB lessen

Bij Thor Zwaluwen geef ik lessen waar we met name de focus op de Benen, Billen en Buik leggen. Het is een les die voor ieder niveau goed te volgen is. Je krijgt eenvoudige oefeningen aangeboden, maar ook oefeningen met een moeilijkere graad, zo kun je sporten naar je eigen kunnen.

We werken aan het opbouwen van het hele lijf, de kracht van de spiergroepen en aan je conditie. De spierversterkende oefeningen worden bijna elke les herhaald. Ook maken we soms gebruik van gewichten of steps. De aerobics lessen zijn gericht op het uithoudingsvermogen en om de conditie te verbeteren. Dit alles wordt gedaan op moderne en hedendaagse muziek. Een plezierige en gemoedelijke les waarbij je aan je conditie en figuur werkt.

Je bent altijd welkom om een keer een proefles mee te doen. Of nodig je buurvrouw, vriendin of zus uit om samen te sporten.

 

Wat moet je meenemen:

Zorg dat je comfortabele sport kleding en schoenen draagt. Neem een handdoek, een flesje water en een glimlach mee.

 

Aerobics

 

Locatie:           Liemers College Zonegge (ingang aan de straatkant)

Lestijden:        Woensdag 19.30 – 20.30 uur

Leiding:           Nienke van Mierlo

 

Verdere informatie te verkrijgen via:

Ledenadministratie;   Mirjam Vermeulen

Zonegge 21 - 24

6903 HB  Zevenaar

Telefoonnummer: 0316-523288

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website; www.thorzwaluwen.nl