G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Kledingreglement Selectie

Kledingreglement THOR-ZWALUWEN 2018-2019

Selectiekleding

Bij deelname aan de selectie (2e t/m 4e divisie) van THOR-ZWALUWEN is het lid verplicht onze wedstrijdkleding aan te schaffen. Leden schaffen deze kleding zelfstandig aan bij de leverancier. Voor THOR-ZWALUWEN is de leverancier SportEmotion. THOR-ZWALUWEN maakt afspraken met de leverancier voor een bepaalde kledinglijn voor een aantal jaren. De turnpakjes zijn niet gesponsord.

Kledingcommissie

THOR-ZWALUWEN stelt een eindverantwoordelijke aan voor het totale kledingbeheer, de kledingcommissie. De kledingcommissie verstrekt informatie aan de leden over de aan te schaffen kleding en de leverancier. Als de kleding te klein is, kan de kledingcommissie bemiddelen in de wederverkoop, maar neemt de kleding niet over van de ouders.

Groep Janneke en Sylvia: Groep Imke en Vera

Aanschaf

Als uw dochter toetreedt tot de selectie, kunt u de wedstrijdkleding rechtstreeks bij de leverancier bestellen. Verrekening van de kosten wordt ook door de leverancier gedaan. Voor de bepaling van de maat adviseren wij u een aantal pakjes van collega selectieturnsters te passen. Mocht u vragen hebben of hulp willen bij het bestellen, dan kunt u contact opnemen met de kledingcommissie.

Model: Brindsi amazone

Voorkant Achterkant                       Leverancier

 

 

SportEmotion

Pesetastraat 72

2991 XT Barendrecht

Telefoon: 010-4661734

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Site: www.sportemotion.nl

Kosten

€ 54,00: maat 116 - 164

€ 56,25: maat 34 - 42

Regels

·Het wedstrijdpakje is alleen bestemd voor wedstrijden en demonstraties. Het dragen van het wedstrijdpakje tijdens trainingen is niet toegestaan, i.v.m.

verkleuringen en beschadigingen etc.

·Indien het wedstrijdpakje te klein wordt, kwijtraakt, zodanig beschadigd of verkleurd is, dient er een nieuw wedstrijdpakje aangeschaft te worden. Indien mogelijk kan er onderling geruild worden. De kledingcommissie kan bemiddelen in wederverkoop, maar neemt de kleding niet over van de ouders.

Wasvoorschrift

Wij gebruiken stoffen van hoogwaardige kwaliteit, maar door het gebruik en wassen blijven de materialen kwetsbaar en moet het met zorg behandeld worden. Om te zorgen dat uw turnkleding zo lang mogelijk in goede conditie blijft, is het erg belangrijk om het op de juiste manier te wassen en te drogen.

1. Draai uw product binnenstebuiten en stop het bij voorkeur in een waszak

2. Gebruik een zeer kleine hoeveelheid mild, vloeibaar wasmiddel

3. Was het in de wasmachine met een kort programma in koud water. Gebruik geen handwas of wolwasprogramma. Tijdens zo´n programma blijf het product lang in water staan, dit is niet bevorderlijk voor het kleurbehoud. Goed centrifugeren haalt het water snel uit de kleding en vermindert de kans op kleurdoorloop

4. Haal het product na het wassen direct uit uw wasmachine en leg het op een handdoek en leg dan daaroverheen weer een handdoek

5. Rol de handdoeken op om zo het overtollig water op te nemen

6. Hang uw product daarna op een dikke hanger om te drogen, om te voorkomen dat voor- en achterzijde elkaar raken

Onze kleding moet na ieder gebruik apart gewassen worden

·Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter

·Nooit nat vouwen

·Niet liggend laten drogen

·Strijk de producten niet

·Wrijf niet over de metallic prints of stoffen (niet wringen)

·Hang de turnkleding niet over de verwarming

SportEmotion geeft geen garantie als de kleding niet gewassen is en gedroogd volgens voorschift. Als u een pakje hebt gekozen met gevoelige stoffen en kleuren is dit uw eigen risico. SportEmotion kan een retour weigeren van special orders als u zelf voor deze combinatie heeft gekozen.