G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Informatie Nieuwe Leden

 
Welkom op de website van gymnastiekvereniging T.H.O.R.-Zwaluwen. Hier vindt u alle informatie als u of uw kind lid wil worden van onze vereniging.

Op onze website is alles terug te vinden als u wil weten wanneer en waar de verschillende groepen trainen. Dit is te vinden op de startpagina van onze vereniging onder het kopje "INFO" en dan "LESROOSTER".

Wilt u meer informatie over een bepaalde les, of wilt u of uw kind eerst een proefles meedoen om te kijken of het u iets lijkt , dan kunt u altijd via de mail contact opnemen met onze ledenadministratie via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u daarna beslissen om zich bij onze vereniging aan te sluiten dan zal de desbetreffende trainster u of uw kind voorzien van een inschrijfformulier dat dan volledig ingevuld bij deze trainster ingeleverd dient te worden.

Het inschrijfgeld is €10,00 per keer dat men lid wil worden.

De contributie gaat in op de 1e of de 15 de van de maand gelijk na de proefles en zal via automatische incasso geïnd worden.

De K.N.G.U.-bondscontributie wordt bij aanvang lidmaatschap en daarna éénmaal per  jaar, in de maand januari, door middel  van een automatische incasso bij alle leden in rekening gebracht.