G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Volgende week beginnen alle lessen weer

Beste turnster ,turners , ouders en iedereen die bij onze gymnastiekvereniging op welke wijze dan ook verbonden is.

Week 34 , en dat is volgende week, beginnen alle lessen weer op de diverse locaties voor ons nieuwe seizoen 2018-2019.

Wij wensen iedereen weer heel veel succes met alle trainingen en wedstrijden maar vooral heel veel plezier en een sportief seizoen.

Vacatures

 

PENNINGMEESTER:

 

Tot onze grote blijdschap is de vacature voor penningmeester wederom ingevuld.

 

Anouk Staring heeft deze functie op zich genomen en is zij heeft plaats genomen in ons bestuur en we wensen haar

zeer veer succes en plezier in haar functie bij onze vereniging.

 

Info Grote Club Aktie

Wat is de Grote Clubactie?

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Extra inkomsten

Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het ?

Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Ons doel

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots op een jaarlijkse opbrengst van maar liefst €7.000.000,- voor deelnemende verenigingen.

De loten mogen vanaf  1 oktober worden verkocht.

 

Voor meer informatie kijk op : www.clubactie.nl

 

 

Welkom op de Website van Gymnastiek Vereniging T.H.O.R.-Zwaluwen

Dames, heren, meisjes en jongens,

Mede namens het Bestuur wil ik u hierbij hartelijk welkom heten op de website van de Gymnastiekvereniging T.H.O.R.-Zwaluwen uit Zevenaar, Gelderland.

T.H.O.R-Zwaluwen is een bloeiende vereniging met een bestand van +/- 400 leden en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (K.N.G.U.).

Er wordt in een leuke en sportieve sfeer, onder deskundige leiding, een breed scala aan gymnastiekactiviteiten geboden, zowel recreatief als wedstrijdsport voor alle leeftijdsklassen. Tevens wordt er lesgegeven in  aerobics.

Op twee gymnastiek lokaties worden door onze vereniging een 50-tal lesuren gegeven door een 13-tal trainsters. Bij de indeling van het lesuren rooster is rekening gehouden met zoveel mogelijk spreiding van het aanbod. Dit betekent, dat u (of uw kind) veelal op diverse dagen bij ons aan de activiteiten kunt deelnemen.

Ik hoop dat onze website u naar genoegen zal informeren. Mocht u verdere informatie nodig hebben, schroom dan niet om bij ons om inlichtingen te vragen en/of vrijblijvend kennis te maken met één van onze groepen.

Met hartelijke sportgroeten, 

 

Harry Steenhuis , Voorzitter Gymnastiekvereniging T.H.O.R. Zwaluwen Zevenaar                                           

 

                           

         

 Rabobank Clubkas Campagne 

 

                     

 

 

 

 

 

 

 
 

Activiteiten

Geen evenementen

Zoeken