G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Volgende week beginnen alle lessen weer

Beste turnster ,turners , ouders en iedereen die bij onze gymnastiekvereniging op welke wijze dan ook verbonden is.

Week 34 , en dat is volgende week, beginnen alle lessen weer op de diverse locaties voor ons nieuwe seizoen 2018-2019.

Wij wensen iedereen weer heel veel succes met alle trainingen en wedstrijden maar vooral heel veel plezier en een sportief seizoen.

Vacatures

 

PENNINGMEESTER:

 

Tot onze grote blijdschap is de vacature voor penningmeester wederom ingevuld.

 

Anouk Staring heeft deze functie op zich genomen en is zij heeft plaats genomen in ons bestuur en we wensen haar

zeer veer succes en plezier in haar functie bij onze vereniging.

 

Info Grote Club Aktie

Beste (ouders van) leden,

 

Op zaterdag 15 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie weer. Ook T.H.O.R.-Zwaluwen doet hier natuurlijk weer aan mee met een heel mooi doel!

 

Indien wij voldoende ophalen, schaffen wij als verenging Airtrack-materialen aan. Deze materialen zijn voor alle groepen en leeftijden te gebruiken en daardoor een prachtig doel voor de Grote Clubactie, waar alle leden aan meedoen. Turnen en sporten ‘op lucht’ is helemaal in en veilig! Air Track producten zijn ideaal om nieuwe bewegingen aan te leren en om meer aandacht te geven aan techniek.

 

We willen graag Airrolls en een Airincline bestellen. De AirRoll is ontwikkeld om turn(st)ers te helpen met verschillende oefeningen zoals rollen en flikflakken. De Airincline is een opblaasbaar schuin vlak. In de bijlage vindt u voorbeelden van deze materialen.

 

Dus leden: ZET HEM OP en verkoop zoveel mogelijk loten! Dan zorgen wij voor een waardevolle aanvulling op onze materialen. 

 

Sportieve groeten en alvast bedankt voor jullie inzet.

 

Bestuur en Leiding 

gymn. ver. T.H.O.R.-Zwaluwen

Zevenaar

 

ps. Heeft u (uw kind) de afgelopen maanden afgemeld, dan krijgt u tot 1 oktober nog mails van ons en daarna zult u automatisch verwijderd worden uit de mailingslijst.

Welkom op de Website van Gymnastiek Vereniging T.H.O.R.-Zwaluwen

Dames, heren, meisjes en jongens,

Mede namens het Bestuur wil ik u hierbij hartelijk welkom heten op de website van de Gymnastiekvereniging T.H.O.R.-Zwaluwen uit Zevenaar, Gelderland.

T.H.O.R-Zwaluwen is een bloeiende vereniging met een bestand van +/- 400 leden en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (K.N.G.U.).

Er wordt in een leuke en sportieve sfeer, onder deskundige leiding, een breed scala aan gymnastiekactiviteiten geboden, zowel recreatief als wedstrijdsport voor alle leeftijdsklassen. Tevens wordt er lesgegeven in  aerobics.

Op twee gymnastiek lokaties worden door onze vereniging een 50-tal lesuren gegeven door een 13-tal trainsters. Bij de indeling van het lesuren rooster is rekening gehouden met zoveel mogelijk spreiding van het aanbod. Dit betekent, dat u (of uw kind) veelal op diverse dagen bij ons aan de activiteiten kunt deelnemen.

Ik hoop dat onze website u naar genoegen zal informeren. Mocht u verdere informatie nodig hebben, schroom dan niet om bij ons om inlichtingen te vragen en/of vrijblijvend kennis te maken met één van onze groepen.

Met hartelijke sportgroeten, 

 

Harry Steenhuis , Voorzitter Gymnastiekvereniging T.H.O.R. Zwaluwen Zevenaar                                           

 

                                  

         

 Rabobank Clubkas Campagne