G.V. T.H.O.R.- Zwaluwen Zevenaar

Info Grote Club Aktie

Beste (ouders van) leden,

 

Op zaterdag 15 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie weer. Ook T.H.O.R.-Zwaluwen doet hier natuurlijk weer aan mee met een heel mooi doel!

 

Indien wij voldoende ophalen, schaffen wij als verenging Airtrack-materialen aan. Deze materialen zijn voor alle groepen en leeftijden te gebruiken en daardoor een prachtig doel voor de Grote Clubactie, waar alle leden aan meedoen. Turnen en sporten ‘op lucht’ is helemaal in en veilig! Air Track producten zijn ideaal om nieuwe bewegingen aan te leren en om meer aandacht te geven aan techniek.

 

We willen graag Airrolls en een Airincline bestellen. De AirRoll is ontwikkeld om turn(st)ers te helpen met verschillende oefeningen zoals rollen en flikflakken. De Airincline is een opblaasbaar schuin vlak. In de bijlage vindt u voorbeelden van deze materialen.

 

Dus leden: ZET HEM OP en verkoop zoveel mogelijk loten! Dan zorgen wij voor een waardevolle aanvulling op onze materialen. 

 

Sportieve groeten en alvast bedankt voor jullie inzet.

 

Bestuur en Leiding 

gymn. ver. T.H.O.R.-Zwaluwen

Zevenaar

 

ps. Heeft u (uw kind) de afgelopen maanden afgemeld, dan krijgt u tot 1 oktober nog mails van ons en daarna zult u automatisch verwijderd worden uit de mailingslijst.